Connect with us
Publicitate

Administrație

Țara Făgărașului: Comisia Europeană a aprobat proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă canal

Publicat

pe

Comisia Europeană a aprobat proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în şase judeţe din aria de operare a RAJA, informează Ministerul Fondurilor Europene 

Publicitate

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a RAJA S.A. a fost aprobat de Comisia Europeană.

Proiectul, cu o valoare de peste 466 milioane euro, este cel mai mare din sectorul de apă/apă uzată, finanțat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare.

Datorită implementării acestui proiect va fi îmbunătățită infrastructura de apă și canalizare în 91 de localități din 6 județe din aria de operare a RAJA SA (Constanța, Ialomița, Ilfov, Călărași, Dâmbovița, Brașov). De asemenea, va contribui la îndeplinirea obligațiilor de conformare impuse de directivele europene privind sectorul de apă și apă uzată.

Publicitate

Concret, de investițiile în rețeaua cu apă vor beneficia 305.200 persoane, iar de cele în rețeaua de canalizare – 125.696 locuitori.

Apă Canal Sibiu SA realizează proiectul din Țara Făgărașului

APĂ CANAL SIBIU SA, titular al proiectului, anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţele Sibiu şi Braşov, în perioada 2014-2020.

Proiectul este propus a se realiza în municipiul Sibiu, comuna Poplaca, oraş Avrig, comuna Racoviţa, comuna Roşia, comuna Şelimbăr, comuna Şura Mică, oraşul Ocna Sibiului, oraşul Sălişte, comuna Răşinari, comuna Vurpăr, oraşul Cisnădie, comuna Cristian, comuna Tilişca, comuna Şura Mare, comuna Slimnic, comuna Sadu, oraş Miercurea Sibiului, din judeţul Sibiu şi municipiul Făgăraş, comuna Beclean, comuna Voila, comuna Lisa, comuna Recea, comuna Mândra, din judeţul Braşov.

Proiectul acordului de mediu și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru protecția mediului Sibiu, din Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A, în zilele de luni – vineri, între orele 9-13, precum și la următoarea adresă de internet www.apmsb.anpm.ro. Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul Agenției pentru protecția mediului Sibiu, din Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A și la următoarea adresă de e-mail [email protected]

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes