Connect with us
Publicitate

Administrație

Tânărul fermier din Rotbav, George Cățean, va ocupa funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

Publicat

pe

„De la sat la Senat” a fost sloganul lui George Cățean, candidat la Senat din partea USR PLUS. Chiar dacă nu a reușit să acceadă în Senatul României, tânărul fermier brașovean va reuși totuși să-și pună amprenta pe politica agricolă a țării din funcția de secretar de stat. Conform unor surse, acesta va fi numit secretar de stat în echipa condusă de ministrul Oros la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR).

”Sunt un om născut și crescut la sat. Vreau ca mediul rural românesc să se dezvolte conform cu cel european, țintesc spre un sat cu o fundație solidă, sustenabil și durabil pentru comunitate. Noul exercițiu financiar european (2021-2027) va aduce multe provocări, dar mai ales diverse oportunități care trebuie fructificate cu competență, astfel încât să poată contribui cât mai mult la dezvoltarea mediului rural”, scrie George Cățean pe site-ul său personal.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes