Connect with us
Publicitate

Eveniment

Tânărul din Cristian care îşi ameninţa iubitele că publică pe internet imagini compromiţătoare cu ele a fost arestat 30 de zile. A trimis fotografiile mai multor prieteni

Publicat

pe

Publicitate

Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost pus sub acuzare pentru două infracțiuni de șantaj în formă continuată și o infracțiune de violare a vieții private în formă continuată, potrivit Codului Penal.

În perioada 23-25 ianuarie 2023, folosind un cont Facebook cu nume fictiv, el a șantajat fosta sa iubită, amenințând că va distribui fotografii cu conținut explicit în care apare aceasta, dacă nu îndeplinește cerințele sale. Mai mult, în data de 28 ianuarie a trimis fotografiile către mai multe persoane ce sunt cunoștințe comune, aducându-i astfel fetei o atingere asupra vieții private.

În plus, în perioada aprilie-iunie 2022, acesta a constrâns o altă fosta iubită să continue relația cu el, amenințând că va dezvălui fotografii cu conținut explicit către prietenii ei, dacă nu va face acest lucru.

Inculpatul a fost reținut și judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Publicitate

Urmărirea penală a fost efectuată de Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Brașov sub supravegherea și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes