Connect with us
Publicitate

Eveniment

Tânără de 37 de ani trimisă să moară, salvată de medicii Spitalului Sf. Constantin din Brașov. Bogdan Moldovan: „Nu acceptaţi fără luptă un verdict de inoperabilitate. De multe ori imposibilul e posibil”

Publicat

pe

Publicitate

Medicul Bogdan Moldovan de la Spitalul Sf. Constantin din Brașov spune incredibila poveste a unei tinere mame de 37 de ani, căreia nu i s-a dat nicio șansă la viață și a fost trimisă să moară la un centru de paliație. Femeia nu a renunțat la luptă și a ajuns pe masa de operație a medicilor brașoveni: NU ACCEPTAȚI „FĂRĂ LUPTĂ” UN VERDICT DE INOPERABILITATE

„Bianca, 37 ani, e din Cluj și e mama unui copil de 6 ani. A fost diagnosticata cu un cancer de col uterin și a urmat tratamentul oncologic indicat în IOCN(radio-chimioterapie). Nu a ieșit din recomandările medicilor, a urmat tratamentul „ca la carte/conform ghidului”

În luna decembrie i s-a comunicat că nu se mai poate face nimic și i s-a recomandat un centru de paliație unde să își încheie viața.

A cerut o părere și la noi și am constatat ca tumoarea e rezecabila deși invadează organele din jur: vezica urinara, rect, uretere, neavând metastaze la distanta.

A fost operata cu succes luni 09.01 în faza de insuficienta renala obstructiva și ocluzie intestinala, practicandu-se exenteratie pelvina totala cu hemicolectomie dreapta, rezervor urinar Bricker și colostoma pe descendent. Plombaj pelvin cu plasa de Vicryl și flap epiploic.

Evoluție favorabila cu normalizarea funcției renale și reluarea tranzitului.

Publicitate

SFAT: NU ACCEPTATI „FARA LUPTA” UN VERDICT DE INOPERABILITATE. DE CELE MAI MULTE ORI IMPOSIBILUL E POSIBIL.”, povestește medicul Bogdan Moldovan, potrivit jurnalul.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ioana Leuca

    15 ianuarie, 2023 at 11:13 am

    Se intampla de multe ori ca doctorul sa spuna :nu se mai poate face nimic, mergeti acasa si asteptati ….o minune. Asta a spus o doctora de la Medlife Brasov fratelui meu.A plecat acasa si normal fara tratament, macinat de gandul ca totul s a terminat .Cand spui Medlife te gandesti ca aici intalnesti oameni capabili, cu empatie ,dar doar atat:gandesti dar nu asta gasesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes