Connect with us
Publicitate

Eveniment

Tânără de 37 de ani trimisă să moară, salvată de medicii Spitalului Sf. Constantin din Brașov. Bogdan Moldovan: „Nu acceptaţi fără luptă un verdict de inoperabilitate. De multe ori imposibilul e posibil”

Publicat

pe

Medicul Bogdan Moldovan de la Spitalul Sf. Constantin din Brașov spune incredibila poveste a unei tinere mame de 37 de ani, căreia nu i s-a dat nicio șansă la viață și a fost trimisă să moară la un centru de paliație. Femeia nu a renunțat la luptă și a ajuns pe masa de operație a medicilor brașoveni: NU ACCEPTAȚI „FĂRĂ LUPTĂ” UN VERDICT DE INOPERABILITATE

„Bianca, 37 ani, e din Cluj și e mama unui copil de 6 ani. A fost diagnosticata cu un cancer de col uterin și a urmat tratamentul oncologic indicat în IOCN(radio-chimioterapie). Nu a ieșit din recomandările medicilor, a urmat tratamentul „ca la carte/conform ghidului”

Publicitate

În luna decembrie i s-a comunicat că nu se mai poate face nimic și i s-a recomandat un centru de paliație unde să își încheie viața.

A cerut o părere și la noi și am constatat ca tumoarea e rezecabila deși invadează organele din jur: vezica urinara, rect, uretere, neavând metastaze la distanta.

A fost operata cu succes luni 09.01 în faza de insuficienta renala obstructiva și ocluzie intestinala, practicandu-se exenteratie pelvina totala cu hemicolectomie dreapta, rezervor urinar Bricker și colostoma pe descendent. Plombaj pelvin cu plasa de Vicryl și flap epiploic.

Evoluție favorabila cu normalizarea funcției renale și reluarea tranzitului.

Publicitate

SFAT: NU ACCEPTATI „FARA LUPTA” UN VERDICT DE INOPERABILITATE. DE CELE MAI MULTE ORI IMPOSIBILUL E POSIBIL.”, povestește medicul Bogdan Moldovan, potrivit jurnalul.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes