Connect with us
Publicitate

Eveniment

Tânăra agresată în magazin a povestit drama prin care a trecut: „Am fost lovită cu palma peste față, cu pumnii la coaste… Mi-e frică să ies pe stradă singură”

Publicat

pe

Tânăra agresată în hypermarketul din Braşov a povestit drama prin care a trecut de 1 decembrie, atunci când un om de pază a lovit-o cu bestialitate, acuzând-o că a furat din magazin.

„Am fost lovită cu palma peste față, cu pumnii la coaste și m-am panicat super tare, nu știam ce să fac”, a povestit tânăra agresată pentru Digi24.

„Am rămas cu traume și toate cele din cauza asta. Mi-e frică să ies pe stradă singură. Mi-e frică seara singură. Sun pe toată lumea să stea de vorbă cu mine, să nu mă gândesc că mi s-ar putea întâmpla ceva”, mai spune tânăra agresată.

Speriată, tânăra a apelat la un ONG, care a ajutat-o să meargă la medicii legiști.

Publicitate

„În momentul de față acest caz este special și pentru că este vorba de o tânără de etnie romă, care a pățit acest lucru. Pe lângă asta, apelul acela la 112 nu a fost întâmplător.”, Antonia Cojocaru, membru fondator al ONG-ului.

Tot prin intermediul ONG-ului, tânăra de 18 ani beneficiază de sprijinul unui avocat.

Am depus plângere penală împotriva persoanei care a agresat-o pe tânără, pentru lovire și alte violențe, pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Nu am primit încă niciun răspuns. Poliția spune că nu a primit nicio plângere penală.”, Liliana Ștefănescu Goangă, avocat.

Un amplu material video, şi mărturisirea fetei găsiţi AICI.

Sursa foto: captură Digi24

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandru

    26 decembrie, 2020 at 9:08 am

    Cand indesai produsele in RUCSAC,nu in coș,te-ai simțit in siguranța.Ești o hoața innascuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes