Connect with us
Publicitate

Eveniment

Tânăr din Tărlungeni, prins că vindea petarde şi artificii pe internet fără a avea autorizaţie. Avea acasă 5 kilograme de articole pirotehnice

Publicat

pe

Publicitate

Aproximativ 5 Kilograme de articole pirotehnice din categoria P1 au fost găsite de poliţiştii braşoveni din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov în casa unui tânăr de 18 ani, din Tărlungeni. Tânărul voia să le vândă, fără însă a avea autorizaţie de comercializare. Percheţişia a avut loc în data de 28 decembrie 2022, iar în urma ei tânărul este cercetat pentru com,iterea faptei de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

„Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada noiembrie – decembrie 2022, tânărul în cauză, ar fi achiziționat mai multe articole pirotehnice, prin intermediul unei rețele de socializare, de la o persoană din municipiul București, articole pe care le-ar fi primit printr-o  firmă de curierat.

Ulterior, tânărul ar fi comercializat produsele achiziționate către diferite persoane din județul Brașov, tot prin intermediul unei rețele de socializare.

Articolele pirotehnice identificate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și administrării întregului probatoriu.

Publicitate

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.”, a transmis IPJ Braşov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes