Connect with us
Publicitate

Eveniment

Tânăr dat în urmărire după ce a găsit geanta unei bătrâne, pe o stradă din Făgăraș. Individul a folosit cardul femeii pentru diferite tranzacții

Publicat

pe

Este alertă la poliția municipiului Făgăraș pentru găsirea unui individ acuzat de furt. O bătrână, în vârstă de 70 de ani, care locuiește în oraș, a alertat autoritățile după ce și-a pierdut geanta. Femeia spera că persoana care va găsi poșeta o va duce la poliție, însă nu a fost așa.

Oamenii legii spun că un individ ar fi găsit geanta, dar nu a avut în plan să o înapoieze proprietarei. În schimb, bărbatul a profitat de oportunitate și a scotocit prin poșeta femeii, în speranța că va găsi ceva de valoare. S-a oprit la cardul bancar al bătrânei pe care a început să îl folosească cu nonșalanță.

„După ce și-ar fi însușit o geantă găsită, care aparținea unei femei, în vârstă de 70 de ani, din municipiul Făgăraș, ar fi efectuat mai multe tranzacții bancare cu cardul ce se afla în portmoneul bunului găsit”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Orice persoană care ne poate furniza date care pot duce identificarea tânărului căutat, este rugată să informeze Poliția Municipiului Făgăraș, la numărul de telefon 0268.211.320 sau să apeleze numărul de urgență 112.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes