Connect with us
Publicitate

Eveniment

Tânăr cercetat pentru înşelăciune după ce a vândut lemnele pe care nu le avea

Publicat

pe

Publicitate

Astăzi polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Brașov au reținut un tânăr, în vârstă de 24 ani din județul Prahova, bănuit de săvârșirea a trei infracțiuni de înșelăciune.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că tânărul în cauză, se folosea de date false și îi convingea pe oameni că administrator al unei societăți care comercializează material lemnos, cu toate că nu avea această funcţie, folosind o platformă online, ar fi indus în eroare două persoane din Brașov, pe care le-a determinat să achite cu titlu de avans suma de 5.650 lei, reprezentând contravaloarea a 40 metri ster de lemn. După ce au dat banii, oamenii nu au mai primit lemnul.

Astăzi, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov au pus în executare un mandat de aducere pe numele tânărului, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „înșelăciune”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes