Connect with us
Publicitate

Eveniment

Tâlhărie în centrul Brașovului. Un bărbat a fost bătut de trei indivizi necunoscuți care i-au furat 1200 de lei

Publicat

pe

Prin momente de coșmar a trecut un bărbat, în urmă cu câteva seri, în timp ce se afla în centrul Brașovului. Luni seara, în jurul orei 23.30, bărbatul mergea liniștit pe stradă, în zona maternității. La un moment dat, trei indivizi s-au năpustit asupra lui, l-au lovit și i-au furat banii pe care îi avea la el.

„Aflându-se în dreptul sensului giratoriu de la intersecția străzilor George Barițiu – Șirul Ludwig van Beethoven și în urma unei înțelegeri prealabile, trei persoane de sex masculin au exercitat violențe fizice şi psihice asupra unei persoane aflate în trecere, izbind-o de gardul unui imobil şi amenințând-o cu acte de violență, după care i-au cerut banii pe care îi avea asupra sa, iar ulterior au lovit-o cu pumnul în mandibulă şi în zona spatelui. Suma sustrasă a fost de circa 1200 lei”, au declarat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

La scurt timp după tâlhărie, victima a alertat polițiștii despre cele întâmplate. Oamenii legii au început cercetările, iar abia joi au reușit să identifice și să rețină persoanele implicate în scandal.

„Inculpații au fost reținuți la data de 19 ianuarie 2023, iar vineri au fost propuşi pentru arestare preventivă. Prin încheierea din data de 20.01.2023 a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov s-a dispus arestarea preventivă a inculpaților pentru 30 de zile. Activitățile de urmărire penală au fost desfășurate de către polițiști din cadrul I.P.J. Brașov – Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea şi coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov”, au mai spus procurorii.

Publicitate

Inculpații au vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, iar doi dintre ei au și antecedente penale. Ei sunt cercetați acum pentru tâlhărie calificată.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes