Connect with us
Publicitate

Eveniment

Tâlhar „profesionist” în Braşov. Şi-a lovit victimele în plină stradă, după care le-a furat tot ce aveau la ele

Publicat

pe

Un individ în vârstă de 28 de ani este acuzat de săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie calificată în municipiul Brașov.

În data de 4 aprilie 2023, în jurul orei 21:35, pe o alee de pe strada Gării – Dârste, inculpatul, un bărbat de 28 de ani, s-a apropiat de o femeie care venea din sens opus și i-a smuls cu violență geanta, în care se aflau un telefon mobil, suma de 200 de lei și documente personale, precum și o plasă termică pe care aceasta o ținea în mână. Victima s-a dezechilibrat și a căzut la pământ, prejudiciul cauzat ridicându-se la valoarea de 1500 de lei.

În data de 18 aprilie 2023, în jurul orei 20:35, pe o alee pietonală paralelă cu Calea București, în apropierea unui complex comercial, același inculpat în vârstă de 28 de ani a atacat o minoră în vârstă de 15 ani, venind din spatele ei, prinzând-o de gât și de gură, trântind-o la pământ. Apoi, după ce a amenințat-o cu moartea și cu bătaia, inclusiv lovind-o de două ori în zona urechii cu pumnul, inculpatul a determinat tânăra să îi dea telefonul mobil, după care i-a controlat borseta și i-a sustras suma de 10 lei.

La data de 20 aprilie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes