Connect with us
Publicitate

Social

Tăierile de copaci din Braşov au fost oprite

Redactia Brasov

Publicat

pe

Primarul municipiului Braşov, Allen Coliban, a anunţat că toate tăierile de arbori din oraş au fost stopate până când o organizaţie nonguvernamentală din domeniul protecţiei mediului va face o reevaluare a raportului întocmit în acest sens de inspectorii primăriei.

Edilul a făcut anunţul în contextul în care, în urmă cu câteva zile, mai mulţi braşoveni s-au arătat nemulţumiţi, pe reţelele de socializare, de faptul că au fost tăiaţi mai mulţi molizi din centrul oraşului, care ar fi pus în pericol siguranţa trecătorilor.

ONG-ul care va avea opinia suplimentară asupra raportului întocmit de inspectorii de la Direcţia spaţii verzi este Propark, asociaţie care a mai avut colaborări cu municipalitatea braşoveană şi care va oferi această consultanţă ‘în mod voluntar’.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
3 Comentarii
 • Avatar Melos Negros spune:

  Chestia cu siguranța trecătorilor e o aiureală inventată de un isteț de la Casa Armatei care ca tot mitocanul o fi vrut ca să se vadă căsoiul fără a fi acoperit de brazii ăia – iar vina principală o poartă iresponsabilii de la Primărie ca și de la APM.

 • Avatar Adam Ioan spune:

  Sint copaci mult mai periculosi care nu au mai fost toaletati de zeci de ani. De exmplu copacii de deasupra garajelor noastre ameninta sa cada peste ele la o ninsoare mai puternica, fiind si uscati si inclinati excesiv.
  Cine plateste in caz ca ne terzim cu un copac cazut peste masina ?

 • Publicitate
  Publicitate

  De Interes

  >