Connect with us
Publicitate

Social

Tabelul cu scenariile de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ din județul Brașov, începând de mâine

Publicitate

Publicat

pe

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 81/2021, privind aprobarea scenariilor de funcționare în unitățile de învățământ preuniversitar începând cu data de 25.03.2021, în conformitate cu prevederile Ordinului comun al Ministrului Educației și Ministrului Sănătății nr. 3235/93/04.02.2021, privind aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unitățiilor/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, modificat și completat prin Ordinul comun nr. 3459/280/06.03.2021 și Ordinul comun al nr. 3515/393/23.03.2021.

Publicitate

Ca urmare a modificărilor introduse ieri în Ordinul comun al Ministrului Educației și al Ministrului Sănătății, unde pragul de 6 la mia de locuitori al incidenței infectărilor cu virusul SARS Cov-2 a fost înlocuit cu starea de carantină, unitățile școlare din municipiul Brașov trec în scenariul 3 din ordinul mai sus amintit, ceea ce înseamnă că elevii/copiii și cadrele didactice din învățământul primar/preșcolar revin de joi, 25 martie, cu prezență fizică, în unitățile școlare.

Cei din clasele a VIII-a a, XII-a și a XIII-a precum și cei din anii terminali din învățământul profesional, dual și postliceal revin în unități, cu prezența fizică de până la jumătate din numărul total de elevi înmatriculați în respectivele clase terminale cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

Începând de mâine, fiecare unitate/instituție de învățământ din județ va funcționa conform tabelului de mai jos.

Publicitate

[embeddoc url=”https://stagingfinastg.wpengine.com/wp-content/uploads/2021/03/a81.pdf”]

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes