Connect with us
Publicitate

Social

Tabără pentru adolescenții pasionați de tehnologie, în Brașov

Publicat

pe

white robot near brown wall

Adolescenții pasionați de tehnologie pot lua parte la o tabără creată special pentru ei. În perioada 3-5 septembrie are loc a doua ediție a taberei urbane Edison Camp. Timp de trei zile, elevii de liceu vor putea să pregătească proiecte pentru domeniile robotică, tehnologii creative, astronomie sau microscopie, idei care în viitor ar putea fi transformate în afaceri.

Pentru că în câțiva ani tehnologia de ultimă generație va acapara aproape toate domeniile de activitate, organizatorii taberei cred că adolescenții trebuie să fie pregătiți pentru joburile viitorului.

,,Edison Camp este locul de întâlnire a antreprenoriatului cu tehnologia, unde elevii au ocazia să participe la concursuri și să viziteze start-up-uri din domenii relevante. Timp de trei zile, elevii au acces la tehnologii noi, greu de găsit în afara mediilor specializate. Prin aceste cluburi ne dorim să aducem liceenii mai aproape de cele două domenii, antreprenoriat și tehnologie, și nu ne oprim până nu ducem Edison Camp în toate orașele din România”, spune Tudor Popescu, coordonatorul taberei.

Activitățile vor avea loc la Camera de Comerț și Industrie din Brașov. Adolescenții vor lua parte la demonstrații de zbor cu drona, exerciții de realitate virtuală, workshopuri de microscopie, vor putea testa un telescop astronomic cu diametrul de 400 de milimetri, dar se vor putea distra și la teambuildingurile făcute cu toți elevii participanți.

Publicitate

Înscrierile se fac online, iar cei interesați trebuie să completeze acest FORMULAR. Doar 50 de elevi vor fi selectați pentru tabara Edison Camp de la Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes