Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Tabăra de tehnologie și antreprenoriat Edison Urban Camp, la Brașov. Toţi liceeni sunt invitaţi

Publicat

pe

S-au deschis înscrierile pentru Edison Urban Camp, tabăra de antreprenoriat și tehnologie ce va avea loc în perioada 27-29 mai la Brașov. Toți elevii cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani, pasionați de cele două domenii, sunt invitați să participe la eveniment.

Publicitate

Experimente cu roboți și microscoape, workshopuri de autocunoaștere, sesiuni de lucru și întâlniri cu antreprenori locali, dar și un concurs de idei – toate se vor regăsi în tabăra urbană Edison și îi vor apropia pe tineri de joburile viitorului. Timp de trei zile, elevii vor avea ocazia să dezvolte proiecte de succes și idei inovatoare, să interacționeze cu antreprenori din domeniul tech sau business și să cunoască tineri Edisonieni la fel de curioși ca ei.

„Am început acest proiect în București, unde am organizat o primă tabără de succes, cu mare impact în rândul tinerilor. Odată ce le-am văzut reacțiile și încântarea în urma participării, ne-am promis că trebuie să extindem proiectul și conceptul la nivel național. Pandemia a fost un impediment destul de mare și ne-a ținut în loc o vreme, însă 2022 vine cu vești bune și ne dă ocazia să organizăm tabăra și în Brașov. Edison Urban Camp e locul unde tinerii vin în contact cu ideile lor, cu potențialul acestor idei și cu noi oportunități de carieră, la care poate nu s-au gândit până acum”, spune Tudor Popescu, coordonatorul Edison Urban Camp.

Tabăra va avea loc în perioada 27-29 mai, iar activitățile celor trei zile se vor desfășura de vineri, ora 16:00, până duminică la ora 14:00, la Centrul de Excelență Brașov. În tot acest timp, elevii vor avea ocazia să înțeleagă principiile antreprenoriale, dar și cum pot avea ei însiși propriul business.

Publicitate

Despre Edison

Cluburile de Antreprenoriat și Tehnologie Edison reprezintă un proiect al Fundației Grupului EDUCATIVA și este dedicat elevilor de liceu din România. Acesta își propune să abordeze alfabetizarea tehnologică și dezvoltarea competențelor antreprenoriale în rândul tinerilor. Edison este dedicat atât elevilor dornici să învețe, să colaboreze, să dezvolte un mindset antreprenorial și să se pregătească pentru un viitor tehnologic, cât și mentorilor și profesorilor care îmbrățișează această viziune. Obiectivul Edison pe termen mediu (5 ani) îl reprezintă dublarea față de anul 2020 a numărului de absolvenți de liceu care aleg o carieră în antreprenoriat sau tehnologie. Cluburile Edison sunt realizate cu sprijinul EA – The Entrepreneurship Academy.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes