Connect with us
Publicitate

Social

Tabără de creație media la Râșnov

Publicat

pe

În aceste zile se desfăşoară, la Râșnov, o tabără de creație media, care constă în a-i învăța pe participanți noțiuni elementare din acest domeniu. Totodată, persoanele doritoare să participe la această tabără trebuie să se încadreze în intervalul de vârstă 12-17 ani, iar echipamentul necesar este un simplu telefon mobil.

Publicitate

Tabăra se desfășoară în două serii: prima, în intervalul 5-11 iulie, iar a doua în intervalul 11-17 iulie. Conform site-ului himalayatravel.ro, „în cadrul acestei tabere, fiecare zi este dedicată atelierelor de creație media”.

Tabăra este alcătuită din două ateliere: unul video, care îi ajută pe cei interesați să învețe cum să facă vlogging și cum să monteze și cum să editeze corect materiale audio-video. Cel de-al doilea atelier este un atelier foto, menit să-i instruiască pe tineri să fotografieze și să editeze digital fotografiile făcute. De asemenea, se învață reguli simple, pentru realizarea unor fotografii reușite.

Prețul taberei este de 1.850 RON, iar înscrierile se pot face telefonic, prin e-mail sau completând formularul disponibil pe site-ul himalayatravel.ro.

Publicitate

Antonio Dodiţă

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes