Connect with us
Publicitate

Eveniment

Tabără de coşmar pentru opt copii aflaţi la Cheia. Au stări de rău, dureri de cap, dureri abdominale şi stări de greaţă

Publicat

pe

Opt copii aflați în tabără la Cheia acuză stări de rău, iar mai multe ambulanțe au sosit la fața locului. Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani se aflau în tabără în momentul în care au început să se simtă rău. De asemenea, și însoțitoarea lor a acuzat stări de rău.

Cei mici, dar și însoțitoarea lor, acuzau dureri de cap, dureri abdominale şi stări de greaţă. Informați a fost transmisă de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Trei ambulanțe au fost trimite la fața locului, pentru a evalua toate persoanele care acuzau stări de rău. “În aceste momente sunt evaluaţi medical şi urmează să vedem dacă vor merge la spital”, a transmis ISU Prahova.

Până la urmă, niciunul dintre aceștia nu a dorit să fie transportat la spital. Au fost evaluați la fața locului opt copii, dar și un adult, dar starea lor nu era atât de rea încât să aibă nevoie de îngrijiri în spital.

Publicitate

”Opt copii, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, împreună cu însoțitoarea acestora, au manifestat dureri de cap, de burtă și stări de greață. Este un medic la locul evenimentului împreună cu mai multe echipaje de la SMURD și SAJ Prahova. Aceștia au fost evaluați medical însă au refuzat transportul la spital”, au mai transmis autoritățile.

Aceștia se aflau într-o tabără și erau cazați în localitatea Cheia, în județul Prahova.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes