Connect with us
Publicitate

Eveniment

Sute de haine şi parfumuri „fake” confiscate de la un magazin din oraşul Victoria

Publicat

pe

Publicitate

Sute de haine şi parfumuri „fake” au fost găsite de poliţiştii braşoveni la un magazin din oraşul Victoria. Hainele şi parfumurile aveau însemnele unor firme foarte cunoscute, însă se vindeau la preţuri mult mai mici decât ar costa originalele, astfel că oamenii legii au intrat la bănuieli. Astfel, în urma percheţiei de la magazin poliţiştii au găsit nu mai puţin de 183 de articole vestimentare şi 85 de parfumuri contrafăcute.

Percheziţia a fost făcută de poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Brașov și Serviciul Criminalistic, în colaborare cu doi comisari din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Brașov în data de 28 decembrie.

„Întrucât există suspiciunea că produsele comercializate ar fi contrafăcute, având în vedere inexistența documentelor justificative, prețul de vânzare și lipsa documentelor necesare privind acordul titularului de drepturi pentru comercializarea acestor produse, polițiștii au procedat la ridicarea bunurilor în vederea continuării cercetărilor, valoarea produselor indisponibilizate fiind de aproximativ 28.500 lei.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, republicată, cu modificările și completările ulterioare polițiștii specializați în investigarea criminalității economice au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “punerea în circulație de produse contrafăcute”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, a transmis IPJ Brsaşov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes