Connect with us
Publicitate

Eveniment

Suspiciune de toxiinfecție alimentară la un complex turistic din Sâmbăta de Sus. Mai mulți nuntași au ajuns la spital

Publicat

pe

Petrecerea de nuntă s-a încheiat la spital pentru câțiva invitați care participau la două evenimente diferite într-un complex turistic din Sâmbăta de Sus. După ce au mâncat, au băut și au dansat, o parte dintre petrecăreți au început să se simtă rău, după lăsarea întunericului.

Publicitate

În jurul orei 21.00, oamenii au început să sune la 112 pentru că o parte dintre invitați acuzau stări de greață, vărsături și scaune diareice. Două nunți erau în desfășurare la acel complex. La una dintre ele participau 100 de persoane, iar cealaltă avea 250 de invitați.

Mai multe echipaje de la ambulanță au fost trimise la fața locului, iar 14 petrecăreți au fost asistați de cadre medicale chiar la complexul unde erau organizate nunțile. Două persoane au fost transportate la spitalul din Făgăraș, iar un al treilea pacient s-a prezentat singur la Urgențe. Alți trei copii au fost duși la spital de către părinți.

„Am intervenit aseară la Sâmbăta de Sus, la o nuntă unde am asistat 14 pacienți cu toxiinfecție alimentară. Din aceștia două persoane au fost transportate la spital“, a declarat Steluța Coțiu, director medical SAJ Brașov, citată de fagarasultau.ro.

Publicitate

Reprezentanții IPJ Brașov au anunțat că a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „comercializarea de produse alterate”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes