Connect with us
Publicitate

Eveniment

Suspectul dublei crime de la Bran rămâne după gratii pentru încă 30 de zile

Publicat

pe

Publicitate

Suspectul dublei crime de la Bran va ma ista 30 de zile după gratii. O instanţă a Tribunalului Braşov a prelungit mandatul de arest  cu încă o lună pentru Ioan Daniel Pepine.

Ioan Daniel Pepine este cercetat penal pentru omor după ce a ar fi intrat în casa unor vecini şi ia ucis cu sânge rece. Crima a avut loc în data 16 ianuarie. Atunci un paramedic SMURD şi soţia sa, o asistentă medicală la Spitalul de Pediatrie Braşov, au fost găsiţi într-o baltă de sânge.

Solutia pe scurt: Admite propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov. În baza art. 234 şi urm. Cod procedură penală, dispune prelungirea măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul PEPINE IOAN DANIEL (fiul lui …), cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, prev.de art. 189 alin. 1 lit. f) C.pen. pentru o perioadă de 30 zile începând cu data de 16.02.2023 şi până la data de 17.03.2023 inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată prin punerea minutei la dispoziţie procurorului şi a inculpatului, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 08.02.2023, ora 12,00.

Detalii despre oribila crimă găsiţi AICI.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes