Connect with us
Publicitate

Eveniment

Suspectul din cazul scandalului de la Săcele a fost arestat 30 de zile. Este cercetat pentru tentativă de omor

Publicat

pe

Scandalul din Săcele, de sâmbătă seară, se lasă cu urmări, unul dintre inculpaţii cercetaţi în dosar a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tribunalul Braşov a publicat soluţia prin care Anghel Panfil, zis Panfilaş este arestat preventiv 30 de zile pentru tentativă de omor.

Publicitate

Solutia pe scurt: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov şi pe cale de consecinţă : În baza art. 202 alin.1 şi 3, art. 223 alin 2, art. 226 Cpp dispune arestarea preventivă a inculpatului : – ANGHEL PANFIL zis PANFIRAŞ – cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”tentativă la omor” prev. de art.32 alin.1 C.p. rap. la art.188 alin.1 C.p. pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 21.11.2021 şi până la data de 20.12.2021 inclusiv . Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului ANGHEL PANFIL. În baza art.275 alin. 3 Cpp cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia iar onorariul pentru avocat oficiu se va înainta din fondul Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în Camera de consiliu, azi 21.11.2021, ora 20,30.

Amintim că sâmbătă seară un bărbat de 42 de ani a ajuns la Terapie Intensivă, iar alte două persoane au fost grav rănite, după o bătaie generală cu pumni, picioare, bâte şi topoare. Scandalul a avut loc în Săcele între două familii de romi. Nici măcar poliţiştii i-au putut linişti prea uşor pe cei aflaţi în război.

Informaţii despre incident puteţi citi AICI.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes