Connect with us
Publicitate

Eveniment

Tânăra găsită împuşcată în cap, în Răcădău, era ofiţer de poliţie la IPJ Braşov. A fost găsit şi un bilet de adio

Publicat

pe

Publicitate

O tânără în vârstă de 28 de ani a fost găsită împuşcată în cap, în această noapte, într-un bloc de pe strada Jepilor, din Braşov. Tânăra, despre care autorităţile prezente la faţa locului au precizat că ar fi avut vârsta de 28 de ani, a fost găsită împuşcată în cap.

Potrivit informaţiilor Observator, femeia era ofiţer de poliţie în cadrul IPJ Braşov şi s-ar fi împuşcat în cap cu pistolul din dotare. În locuinţă, a fost găsit şi un bilet de adio. Colegii victimei fac cercetări acum în vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului.

Tânăra si-ar fi pus capăt zilelor din cauza geloziei.

Femeia a fost găsită în urma unui apel la 112, la faţa locului deplasându-se poliţiştii şi un echipaj SMURD. „O persoană de sex feminin în vârstă de 28 de ani a suferit leziuni incompatabile cu viaţa. Personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a o salva. Aceasta a fost declarată decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, maior Ciprian Sfreja.

Publicitate

Potrivit unor surse tnăra a fost încadrată în Politie la data de 01.07.2016, cu gradul de agent de politie și repartizata la IPJ Brașov, fiind numită în funcția de ajutor sef post la Postul de Politie Comunala Bod. În perioada 2019 -2021 si-a desfasurat activitatea în cadrul serviciului resurse umane, linia de muncă secretariat, documente clasificate și arhivă.

La data de 01.03.2021, în urma concursului susținut, a fost trecută în corpul ofițerilor de politie, cu gradul profesional de subinspector de politie și numită în funcția de ofiter la Biroul de Analiza și Prevenire a Criminalității. Ultima testarea psihologica a fost efectuata în luna ianuarie 2021

Detalii despre tragicul eveniment puteţi citi AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes