Connect with us
Publicitate

Eveniment

SURSE / Scandal la DSV Brașov. Directoarea Irina Holerga a fost demisă. După ce s-ar fi baricadat în birou, fosta șefă a instituției ar fi decis să colaboreze cu noua conducere

Publicat

pe

Ziua de miercuri a început cu scandal la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Brașov. În cursul zilei de ieri, șefa instituției, Irina Holerga, ar fi primit de la București un ordin de demitere din funcția de director, iar în locul ei ANSVSA l-ar fi numit ca interimar pe Constantin Puiu.

Supărată de decizia luată de superiorii săi, Holerga s-ar fi enervat la culme, iar în această dimineață s-ar fi baricadat în biroul ei și ar fi refuzat să colaboreze cu actuala conducere interimară. După negocieri și amenințări cu chemarea poliției și a jandarmeriei, Holerga ar fi cedat presiunilor și ar fi decis să predea ștafeta către noul director interimar.

Irina Holerga ar avea de gând să conteste decizia șefilor săi de la ANSVSA, dar până când o instanță va da o sentință definitivă, interimatul va fi preluat de Constantin Puiu.

În interiorul instituției au apărut multe voci care au contestat felul de management al Irinei Holerga. Există colegi care spun că fosta șefă a DSV Brașov ar fi fost agresivă și și-ar fi vărsat nervii pe angajați, dar și pe mobilierul din instituție.

Publicitate

Noul director interimar al DSV Brașov a confirmat schimbarea de funcții de la cârma instituției, dar nu a comentat zvonurile legate de scandalul izbucnit în această dimineață.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mircea

    11 mai, 2023 at 1:49 pm

    Nu e nici o pierdere și asa ăști sunt degeaba,ăștia bugetari nu ații!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes