Connect with us
Publicitate

Eveniment

SURSE / Regele Charles al III-lea va vizita România pe data de 2 iunie. Ar fi prima vizită oficială în țara noastră în calitate de Rege

Publicat

pe

Potrivit unor surse citate de G4Media.ro, Regele Charles al III-lea va sosi în România pe 2 iunie, în ceea ce va fi prima sa vizită în țara noastră în calitate de Rege și una dintre primele sale călătorii în afara Marii Britanii după încoronare. Vizita ar fi fost convenită la ceremonia de încoronare, la care au participat președintele Klaus Iohannis împreună cu soția și principesa Margareta împreună cu Principele Consort.

Publicitate

Regele Marii Britanii este cunoscut pentru promovarea României și pentru faptul că este un mare admirator al Transilvaniei, regiune în care deține proprietăți. Casa deținută de Regele Charles la Viscri,  numită în continuare Casa Prințului de Wales din Viscri, este o casă tradițională săsească care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Casa a fost redeschisă pentru vizitare începând cu data de 1 aprilie.

Proprietatea găzduiește două noi expoziții speciale: expoziția „Cos pentru o cauză” a asociației Semne Cusute și cea de obiecte ceramice „Învelitoarea istorică – Paradigma restaurării”, pe lângă expoziția permanentă de artă și carte botanică ”The Transylvania Florilegium”, conform unui comunicat de presă.

Casa Prințului de Wales din Viscri este o destinație populară pentru turiștii care vizitează Transilvania și oferă ocazia de a descoperi tradițiile și cultura locală. Vizitatorii pot explora casa și grădinile sale, pot admira colecția de artă și pot participa la diverse evenimente culturale organizate aici.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes