Connect with us
Publicitate

Eveniment

SURSE / Patru polițiști din Brașov au fost răniți în urma misiunii de capturare a unui dealer de droguri, la Onești. În comunicarea oficială, Poliția Română transmite că a fost avariată doar o autospecială

Publicat

pe

Un amplu comunicat de presă a transmis, în acestă dimineață, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov legat de capturarea unor suspecți într-un dosar de trafic de droguri. Procurorii DIICOT Brașov și agenții Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov au luat parte la această misiune care s-a dovedit a fi extrem de periculoasă.

Publicitate

În informarea transmisă către presă, IPJ Brașov menționează faptul că polițiștii au fost nevoiți să captureze un suspect care ar fi încercat să fugă de oamenii legii în momentul în care și-a dat seama că a fost prins în flagrant. Autoritățile transmit că în timpul acestei misiuni o autospecială a BCCO Brașov a fost avariată, fără să facă referire și la agenții care se aflau în vehicul.

„În timpul unei activități operative, una dintre persoanele bănuite ar fi refuzat să se supună somațiilor repetate ale polițiștilor și ar fi plecat cu autoturismul său, provocând avarii unei autospeciale de poliție aparținând Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, ulterior fiind oprit după aproximativ 800 de metri”, se arată în comunicatul de presă.

Sursele noastre spun că, de fapt, în timpul acestei misiuni de capturare a suspectului, patru agenți ai BCCO Brașov ar fi fost răniți. Pentru a-l bloca pe individul care încerca să fugă, polițiștii ar fi pus autospeciala în mijlocul drumului, ar fi ieșit din mașină și l-ar fi somat pe individ să se oprească. Doar că dealerul ar fi ignorat orice avertisment și a lovit în plin autospeciala care i-ar fi rănit, mai apoi, pe cei patru oameni ai legii.

Publicitate

După ce suspectul pentru care se organizase flagrantul a fost capturat, agenții răniți au mers la Serviciul de Medicină Legală pentru că aveau multiple traumatisme pe corp care au necesitat câteva zile de îngrijiri medicale. De neînțeles este decizia autorităților de a nu divulga informația legată de rănirea celor patru agenți ai BCCO Brașov.

Aceleași surse spun că pentru acest incident a fost deschis un alt dosar penal pentru care procurorul de caz nu și-ar fi dat acordul pentru mediatizare. Și reprezentanții IPJ Brașov confirmă acest incident, dar spun că nu pot oferi mai multe informații fără acordul procurorului.

Detalii despre dosarul de droguri instrumentat de DIICOT și BCCO Brașov puteți citi AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes