Connect with us
Publicitate

Social

Surse: Guvernul ia în calcul relaxarea restricțiilor

Publicitate

Publicat

pe

Surse guvernamentale susțin că Executivul ar putea reveni asupra măsurii de închidere a magazinelor la ora 18:00, dacă se va constata că măsura duce la aglomerarea acestora. În ceea ce privește restaurantele, sălile de sport sau concertele, restricțiile ar putea fi relaxate dacă se va conveni asupra testării înainte a clienților, anunță agenția de presă Mediafax.

Publicitate

Însă, totul depinde de evoluția numărului de cazuri și propunerile care vin de la Ministerul Sănătății.

Duminică, 28 martie 2021, au intrat în vigoare noile restricții. De la ora 18.00 vor fi închise magazinele și toți operatorii economici care desfașoară activități de comerț/prestări servicii în spații închise și /sau deschise, publice și/sau private, iar de la ora 20.00 intră în vigoare carantina de noapte. Aceste măsuri sunt în vigoare de duminică în toate localitățile în care rata de infectare a depășit 4 la mia de localități și se aplică în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. În localitățile cu rata de infectare de peste 7,5, aceste restricții se aplică pe toată durata săptămânii.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a avertizat luni că situația nu este stabilă și că rata de infectare a crescut în 32 de județe, dar susține că nu vor fi impuse noi restricții.

Publicitate

https://stagingfinastg.wpengine.com/e-oficial-restrictii-suplimentare-zilnice-si-de-weekend-in-12-localitati-din-brasov-inclusiv-in-municipiul-resedinta-de-judet/

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes