Connect with us
Publicitate

Administrație

SURSE / George Scripcaru are un avans de 4.000 de voturi după numărarea a 80% din secțiile de votare

Publicat

pe

Conform surselor Brasov.net, în urma numărării a 80% din secțiile de votare în alegerile locale din municipiul Brașov, fostul primar George Scripcaru a reușit să mențină un avans de aproximativ 4.000 de voturi în fața actualului primar, Allen Coliban.

George Scripcaru, care a mai deținut funcția de primar al Brașovului în perioada 2004-2020, speră să revină în fruntea administrației locale după o pauză de un mandat. Pe de altă parte, Allen Coliban, actualul primar din partea ADU, încearcă să obțină un nou mandat și să continue proiectele începute în ultimii patru ani.

Este important de menționat că aceste informații nu reprezintă rezultate oficiale și că situația se poate schimba pe măsură ce numărătoarea voturilor continuă. Rezultatul final al alegerilor locale din Brașov va fi stabilit doar după numărarea tuturor voturilor din secțiile rămase.

Rămâne de văzut dacă George Scripcaru va reuși să revină în funcția de primar sau dacă Allen Coliban va obține un nou mandat. Brașovenii așteaptă cu interes rezultatele oficiale și speră la o administrație locală eficientă și dedicată intereselor cetățenilor.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes