Connect with us
Publicitate

Politics

SURSE / Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, propus pentru Ministerul Dezvoltării de către PNL

Publicat

pe

Conform surselor politice consultate de G4Media, Adrian Ioan Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, ar fi propunerea Partidului Național Liberal pentru postul de ministru al Dezvoltării. Potrivit acelorași surse, pentru aceeași funcție au fost vehiculate și numele lui Gheorghe Falcă, Florin Roman, Robert Sighiartău sau Raluca Turcan.

Ministerul Dezvoltării a stârnit tensiuni în coaliția de guvernare dintre PNL și UDMR, Kelemen Hunor anunțând în mai multe rânduri că nu va renunța la acest portofoliu pentru alte ministere.

Ministerul pentru Dezvoltare reprezintă o miză importantă pentru alegerile din 2024, deoarece gestionează proiectele finanțate de la bugetul de stat ale primăriilor și consiliilor județene.

Adrian Veștea este și președintele Uniunii Consiliilor Județene din România, organizația care reunește toți șefii de județ din țară și apără interesele politico-administrative ale acestora în teritoriu.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Antonov

    13 iunie, 2023 at 7:41 am

    Un mare gospodar,om de actiune si bun prieten cu toata lumea.merita mult mai mult. Pacat ca il pierde Brasovul. Vom mai auzii de el peste 10 ani,poate fi candidat la presedentie,merita !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes