Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Surprize pentru cei mici de la jandarmii braşoveni, de Ziua Copilului

Publicat

pe

Cu ocazia zilei de 1 iunie – Ziua Internațională a Copilul, Jandarmeria Brașov organizează mai multe evenimente menite să aducă bucurie și încântare copiilor care vor dori sa fie alături de noi.

Publicitate

Jandarmii vor fi prezenți, între orele 10.00-14.00, la Evenimentul „Descoperă Lumea Magică a Copilăriei” organizat în parcarea Coresi Shoping Resort Brașov, zona food court.

Jandarmii au pregătit multe surprize, dintre care amintim: prezentare de tehnică unde cei mici vor putea vedea și încerca echipamentele de intervenție folosite de structurile de ordine publică și intervenție antiteroristă, o vor putea cunoaște pe cățelușa Lily, vor primi diplome de participare. Tiroliana pregătită de jandarmii montani va fi la mare căutare și cei care vor avea privilegiul s-o inaugureze vor fi copiii familiei Dumbravă, familia la care am fost în iarnă în cadrul campaniei „Reciclăm și ajutăm!” și cărora le-am promis că ne vom reîntâlni și vom petrece o zi frumoasă împreună. Împreună cu partenerul nostru le-am pregătit celor 7 copii mai multe surprize și suntem convinși că această zi va fi una specială pentru ei.

În intervalul orar 15.00-17.30, vor fi prezenți la Evenimentul „Vivat copilăria pe Tărâmul Copiilor” organizat în Piața Sfatului . Aici micii noștri spectatori vor putea vedea pe viu cum intervin jandarmii și se vor putea delectat cu o demonstrație a câinilor de intervenție.

Publicitate

Inspectoratul de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu” Brașov și Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista” Brașov îi invită să fiți alături de noi.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes