Connect with us
Publicitate

Turism

Surpriză pentru turiştii care petrec Crăciunul la Bran. Administratorii unei pensiuni le-au pregătit două tone de fasole cu cârnaţi

Publicat

pe

Surpriză pentru turiștii care își petrec Crăciunul în pensiunile din zona Bran. Administratorii uneia dintre ele au pregătit o cantitate uriașă de fasole cu cârnați: două tone de mâncare, într-un singur recipient. Toată „operaţiunea” s-a întins pe parcursul a două zile. 

Pentru ca gustul să fie fără cusur, fasolea trebuie fiartă temeinic, înainte să ajungă în bazinul mare, împreună cu celelalte recipiente.

„Ingredientele tradiţionale care se ştiu, ceapă, morcov, ardei, dragoste multă, fasole, roşii, verdeaţă şi mestecăm în continuare.”, a spus Marian Codoiu, bucătarul care a pregătit bunătăţile.

Două tone de mâncare caldă și un gust cum găsești numai la bucatele gătite pe foc, în cantități mari. Cu asta sunt aşteptaţi turiştii la Bran, transmite observatornews.ro.

Publicitate

„Este tradiţional românesc, pentru că suntem români, pentru că este perioada sărbătorilor, si cred că cu toţii, indiferent de cât de multe lucruri ne-am dori, toţi simţim gustul tradiţional românesc şi toţi suntem înnebuniţi după gustul tradiţional de acasă.”, a spus Raluca Iurașcu, directorul complexului.

Iar rezultatul e pe măsura efortului, nu mai puțin de cinci mii de porții de fasole cu cârnați.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes