Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Surpriză pentru doi turişti care au ajuns în judeţul Braşov. Au găsit doi pisoi flămânzi şi înfriguraţi pe marginea drumului şi i-au adoptat. Veterinarul le-a spus că sunt sălbatici

Publicat

pe

Doi pui de pisică, găsiți de niște turiști în zona Sâmbăta de Sus (Brașov), s-au dovedit a fi de fapt sălbatici, asta după ce au fost adoptați și hrăniți timp de o săptămână. Descoperirea a fost făcută de un medic veterinar.

Întâmplarea a fost relatată de Centrul pentru Salvarea și Reabilitarea Faunei Sălbatice ACDB pe pagina de Facebook.

”Niște turiști găsesc pe marginea unui traseu de lângă Sâmbăta de Sus, în zona Munților Făgăraș, doi pui de pisică miorlăitori, uzi și înfrigurați. Nu-i lasă inima să plece abandonându-i, îi duc acasă la București, îi hrănesc o săptămână, dar vizita la veterinar îi lasă gură cască – sunt pui de pisică sălbatică!”, scrie în postare.

Aceștia apelează în cele din urmă la centrul de lângă Focșani, iar micile animale ajung aici.

Publicitate

”Începe un maraton al informărilor, telefoane peste tot, iar la final ajung la noi, cu tot cu pui, la Centrul pentru Salvarea și Reabilitarea Faunei Sălbatice ACDB de lângă Focșani/Vrancea. Acum puii de pisică sălbatică au fost evaluați medical și sunt bine într-un spațiu generos în care nu au contact cu oamenii și vor trece printr-un program adaptat acestei specii, astfel încât să poată ajunge din nou în natură”, se mai precizează în postare.

”Mulțumim celor care au încredere în noi și aduc rapid animalele sălbatice pentru a fi îngrijite, tratate și reabilitate pentru a ajunge repede înapoi în natură! Mulțumim și tuturor celor care ne-au fost alături ajutând Centrul de Reabilitare de la Petrești – Vrancea să funcționeze – fără voi aceste animale sălbatice nu s-ar fi bucurat de reîntoarcerea în natură”, transmite Centrul.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes