Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / Surpriză emoționantă pentru o fetiță din Ucraina. Micuța a fost sărbătorită, chiar de ziua ei de naștere, în tabăra de refugiați din Siret

Publicat

pe

Un moment plin de emoție, care s-a petrecut în tabăra de refugiați de la Siret, a venit ca o rază de speranță pentru milioanele de oameni afectați de războiul dintre Rusia și Ucraina. O fetiță care a împlinit 7 ani a fost sărbătorită de zecile de refugiați, voluntari și autorități care au aflat că este ziua ei de naștere.

Publicitate

Arina a fost vedeta serii, iar imediat ce s-a aflat că puștoaica a împlinit 7 ani, cu toții s-au mobilizat pentru a-i face o surpriză pe care nu o va uita prea curând. În timp ce unii voluntari au primit misiunea de a cumpăra tort și baloane, alții au început să caute cadouri pentru sărbătorită. Planul a fost bine pus la punct de un psiholog, dar și de mama Arinei, care a fost complice la pregătirea surprizei.

Odată ce toate detaliile au fost puse la punct, invitații s-au adunat în fața cortului unde era cazată micuța. În momentul în care Arina a ieșit din căsuța improvizată, toți cei care au luat parte la pregătirea surprizei i-au cântat „La mulți ani!”.

Voluntarii i-au pus pe cap un coif de petrecere, iar fetița a suflat în lumânarea din tortul pregătit pentru ea. Copleșită de toate cadourile pe care le-a primit, dar și de atenția celor din tabăra de refugiați, Arina a rămas cu zâmbetul pe buze și nu se mai oprea din a mulțumi tuturor celor care au dat o mână de ajutor la pregătirea surprizei.

Publicitate

Pentru câteva clipe, atât fetița, cât și mama ei, dar și ceilalți oameni care se aflau în tabăra din Siret au uitat de conflictul armat care se desfășoară pe teritoriul Ucrainei. Cu siguranță cea mai mare dorința a Arinei, dar și a celor care au surprins-o de ziua ei, este ca războiul să se încheie cât mai repede, iar viața să revină la normal.

Surpriza ziua Arinei

Surpriza ziua Arinei

sursa video: Ministerul Afacerilor Interne

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes