Connect with us
Publicitate

Eveniment

Supărat că a pierdut la păcănele, un bărbat din Brașov i-a amenințat cu briceagul pe angajați. După ce a plecat din sala de jocuri de noroc, individul a tâlhărit un bărbat pe stradă și a furat 50 de lei

Publicat

pe

Publicitate

Păcănelele parcă i-au luat mințile unui bărbat în vârstă de 52 de ani, din Brașov. Individul era client fidel al sălilor de jocuri de noroc, iar ieri s-a dus din nou cu gândul să se îmbogățească de pe urma aparatelor. Doar că omul a pierdut toți banii băgați, așa că s-a supărat pe angajații sălii pe care a început să îi înjure și să îi amenințe cu un briceag.

„La data de 13.09.2023, în jurul orelor 19:30 – 21:00, în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri din zona Zizinului din municipiul Brașov, o persoană de sex masculin în vârstă de 52 de ani, supărată deoarece considera că angajații localului și ceilalți clienți i-au folosit banii introduși ca sold în aparatele de noroc, a scos la vedere un briceag și a început să le adreseze expresii jignitoare și să îi învinovățească pentru pierderile sale”, au declarat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Individul a plecat din sala de jocuri de noroc, dar nu s-a potolit. Orbit de furie, bărbatul a tâlhărit un om care i-a ieșit în cale, pe stradă.

„După ce a părăsit finalmente locația, în jurul orei 21:10, a abordat o persoană de sex masculin care se afla pe strada Zizinului la intersecția cu bulevardul Alexandru Vlahuță, acuzând-o și pe aceasta că i-ar fi sustras banii jucați la aparate, după care a amenințat-o cu briceagul și i-a sustras suma de 50 de lei”, au mai spus procurorii.

Publicitate

Atât angajații sălii de jocuri, cât și bărbatul tâlhărit au alertat poliția. Oamenii legii au reușit să îl găsească pe individ și l-au reținut pentru 24 de ore. Joi a fost dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, iar magistrații de la Judecătoria Brașov au admis cererea procurorilor și au emis mandatul de arestare pentru o perioadă de 30 de zile. Bărbatul este acuzat de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și tâlhărie calificată.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes