Connect with us
Publicitate

Social

„Suflet de Campion și de Sărbători”! Micii fotbalişti de la ACS Steagul Roșu Brașov îşi donează cadourile de Crăciun copiilor sărmani, de care de multe ori uită Moşul

Publicat

pe

În spiritul solidarității și al generozității specifice sărbătorilor de iarnă, ACS Steagul Roșu Brașov și Asociația Aici pentru Tine anunță cu bucurie evenimentul caritabil „Suflet de Campion și de Sărbători”, programat să aibă loc în data de 17 decembrie, începând cu ora 17, la Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași din Brașov.

Publicitate

Evenimentul „Suflet de Campion și de Sărbători” își propune să aducă împreună două lumi aparent diferite, cea a copiilor sărmani și a celor mai privilegiați, sub deviza că fiecare câștigător a fost, cel puțin o dată în viață, învins. Inspirându-ne din înțelepciunea sportului și vieții, recunoaștem că sufletele de campioni sunt cele care înțeleg că nimeni nu se naște mai presus de ceilalți, ci doar destinul decide asupra traseelor noastre, mai blânde sau mai aspre.

Unul dintre obiectivele principale ale acestui eveniment este de a sprijini copiii din mediile defavorizate. Copiii de la ACS Steagul Roșu Brașov vor face dovada spiritului lor generos donând cadourile lor, subliniind astfel ideea că gesturile mici de astăzi sunt temelia unei vieți frumoase de mâine.

Copiii de la ACS Steagul Roșu Brașov, împreună cu aparținătorii lor, antrenorii clubului și toți prietenii lor, vor sta alături de copiii din Asociației Aici pentru Tine unind împreună momente magice de bucurie și dăruire in spiritul sărbătorilor de Crăciun.

Publicitate

Evenimentul va fi condus cu har și profesionalism de către Dorian Lungu, iar atmosfera va fi îmbogățită de acordurile muzicale ale lui Costel Anghel.

”Suntem în pragul unei experiențe cu totul speciale și pline de emoție – evenimentul ”Suflet de Campion și de Sărbători”. Încă de la început, ne-am propus să creăm nu doar o sărbătoare a realizărilor noastre sportive, ci și un moment de bucurie și conexiune în comunitatea noastră dragă. Anul acesta de sărbători, împreună cu Asociația Aici pentru Tine și sprijinul generos al partenerilor noștri, vom crea un moment de bucurie și magie la Sala Sporturilor. Prin acest eveniment caritabil promitem să oferim un strop de magie și fericire în sufletele celor care au nevoie cel mai mult. Împreună, putem face diferența pentru o copilărie fericită și un viitor mai bun pentru toți,” a declarat vicepreședintele de la Steagu Roșu Brașov, Eduard Gheorghe.

„Asociația Aici Pentru Tine crede că solidaritatea și generozitatea sunt forțe ce pot schimba vieți și aduc lumina în locuri întunecate. Această inițiativă de a uni copiii din medii defavorizate cu cei din medii mai privilegiațe ca sa spunem asa este o manifestare a puterii comunității noastre de a face bine. Prin acest eveniment, vrem să subliniem importanța sărbătorilor și a valorilor autentice care ne definesc ca oameni. Fiecare copil merită bucuria sărbătorilor, indiferent de circumstanțele în care se află. Suntem profund recunoscători partenerilor noștri și părinților copiilor pentru sprijinul lor necondiționat pentru o cauza nobila.” a declarat vicepreședintele Asociației Aici Pentru Tine, Gál Adina Camelia .

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes