Connect with us
Publicitate

Economic

Sucursala CFR Brașov a lansat procedura pentru modernizare a trei gări pe care le administrează

Publicat

pe

Sucursala Regională de Căi Ferate Brașov a lansat procedura pentru modernizarea a trei stații feroviare din Ardeal – Aiud, Teiuș și Războieni, transmite clubferoviar.ro.

Publicitate

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Modernizarea/reabilitarea a 47 de stații de cale ferată din România – SRCF Brașov, 3 stații: Aiud, Teiuș și Războieni 3 loturi: Lot 1: Modernizarea/reabilitare Stația Aiud (proiectare și execuție) Lot 2: Modernizarea/reabilitare Stația Teiuș (proiectare și execuție) Lot 3: Modernizarea/reabilitare Stația Războieni (proiectare și execuție)”.

Valoarea totală estimată a contractului (contractelor) este cuprinsă între 33.480.656,67 și 36.648.328,91 lei, în funcție de scenariul ales pentru fiecare stație. Proiectul are următoarele obiective specifice: modernizarea/repararea clădirilor din stațiile de călători (în funcție de scenariu, modernizarea se va face adaptând capacitatea la cerere), cu accentul pus pe spațiile destinate serviciilor pentru călători, pe zona comercială, cât și a facilităților pentru persoanele cu mobilitate redusă, handicap vizual, auditiv; -asigurarea cu sisteme noi de ventilație/încălzire; înlocuirea instalațiilor electrice, sanitare, termice, PSI etc; reabilitarea/modernizarea piețelor gărilor și parcărilor; modernizarea echipamentului și rețelelor de telecomunicații, date și supraveghere video, inclusiv informarea călătorilor; asigurarea elementelor de siguranță și confort pentru călători, reprezentate de balustrade, rampe pentru persoane cu dizabilități etc.

Licitație pentru stații feroviare din Ardeal, împărțită în trei loturi

Publicitate

Procedura de achiziție este împărțită în trei loturi, după cum urmează:

  1. LOT 1 : modernizare/reabilitare – staţia Aiud (Proiectare și execuție)

Valoarea estimată fără TVA: 7.806.862,85 – 8.544.939,81 lei

  1. LOT 2 : Modernizare/reabilitare – staţia Teiuș (Proiectare și execuție)

Valoarea estimată fără TVA: 14.397.889,02 – 15.758.653,97 lei

  1. LOT 3 : Modernizare/reabilitare – staţia Războieni (Proiectare și execuție)

Valoarea estimată fără TVA: 11.275.904,80 – 12.344.735,13 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 18 martie 2024, ora 15:00 pentru toate loturile. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 18 septembrie 2024.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes