Connect with us
Publicitate

Eveniment

Stupoare pentru poliţiştii de frontieră, când au verificat trenul Braşov – Budapesta. Două femei din Uganda s-au legitimat cu paşapoarte suedeze

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici au descoperit că două femei din Uganda au încercat să treacă ilegal frontiera de stat, folosind documente de identitate care aparțineau altor persoane.

Pe data de 7 martie 2023, două persoane au venit la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici pentru a efectua formalitățile de frontieră pe sensul de ieșire din țară, călătorind ca pasageri în trenul care circulă pe ruta Brașov – Budapesta. Acestea s-au legitimat cu pașapoarte biometrice eliberate de autoritățile din Suedia.

În timpul verificării documentelor, polițiștii de frontieră au descoperit diferențe între fizionomia persoanelor prezente la control și fotografiile din documente, astfel că au fost conduse la sediul instituției pentru cercetări.

Ulterior, s-a constatat că cele două persoane sunt cetățeni din Uganda, în vârstă de 32, respectiv 36 de ani, care au intrat legal în țara noastră folosind documente personale.

Publicitate

În acest caz, lucrătorii de frontieră au demarat cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de fals privind identitatea. În urma finalizării cercetărilor, se vor lua măsurile legale necesare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes