Connect with us
Publicitate

Eveniment

Studentul din Braşov care s-a filmat dansând pe maşina de poliţie s-a ales cu un dosar penal şi a fost reţinut pentru 24 de ore

Publicat

pe

S-a urcat cu picioarele pe maşina de poliţie. Aşa s-a făcut remarcat un student din Braşov, în faţa colegilor săi din căminele studenţeşti. Scena a avut loc în complexul studenţesc Colina din municipiul Braşov, foarte aproape de clădirea în care funcţionează 4 cămine universitare. Autospeciala de Poliţie era parcată lângă intrarea în cămine.

Publicitate

După ce a filmat întregul moment l-a distribuit pe reţelele de socializare. Deşi clipul a fost şters la scurt timp, poliţiştii l-au găsit pe tânărul teribilist şi l-au chemat să dea explicaţii. Pe lângă like-uri, s-a ales cu un dosar penal şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Nadia Olarul, IPJ Braşov: Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Centrul Universitar s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „distrugere.

Şi reprezentanţii Universităţii Transilvania, din Braşov, au deschis o anchetă.

Publicitate

Ioan Abrudan, rector Universitatea „Transilvania” Brașov, pentru Antena 1: Se pare că este student. Deocamdată, din informaţiile pe care le avem, nu ar fi un student care este cazat în cămin. Vom aplica regulamentele în vigoare. Să nu uităm, totuşi, că este vorba despre persoane adulte şi trebuie să-şi asume fiecare responsabilitatea pentru ceea ce face.

Politie - Colina

Politie - Colina

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes