Connect with us
Publicitate

Util

Studenţii vaccinaţi anti-COVID stau gratis o lună, în căminele din Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Studenții Universității Transilvania din Brașov care se vor caza în cămine vor beneficia de gratuitate pentru luna noiembrie dacă prezintă certificatul sau adeverința de vaccinare. Facilitatea a fost aprobată de conducerea universității, ca o măsură suplimentară pentru reducerea riscului de îmbolnăvire cu virusul SARS-COV-2 în rândul studenților.

Astfel, studenții vaccinați cu cel puțin o doză până în data de 1 octombrie și care fac dovada vaccinării nu vor plăti taxa de cămin pentru luna noiembrie.

La fel ca și în anul universitar anterior, cazarea în căminele universității se va face la capacitate restrânsă – maximum trei persoane în cameră, astfel încât să se respecte normele impuse de autoritățile sanitare.

Pentru anul universitar 2021-2022, în cele 13 cămine ale Universității vor fi cazați aproximativ 3.300 de studenți.

Publicitate

La aceștia se adaugă alți 300 de studenți internaționali care vor locui în căminul 10. Studenții internaționali care vor studia la Universitatea Transilvania din Brașov vor fi cazați doar dacă vor prezenta un certificat de vaccinare sau un test PCR negativ, cu rezultat obținut în ultimele 72 de ore anterior cazării.

Cazarea în campusul Universității Transilvania din Brașov se va face începând cu data de 27 septembrie. La Universitatea Transilvania din Brașov studiază peste 20.000 de studenți.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes