Connect with us
Publicitate

Eveniment

Studenții Universității Transilvania din Brașov ar fi fost terorizați cu mesaje de amenințare de doi indivizi necunoscuți. Ei au fost identificați și audiați de polițiști

Publicat

pe

Publicitate

Cazul bărbatului care a intrat într-o sală de curs din cadrul Universității Transilvania și a scris mesaje amenințătoare pe o hârtie ia amploare. Problema a ajuns și în atenția polițiștilor brașoveni care au reușit să identifice două persoane suspectate că ar fi intrat fără drept la cursurile din cadrul mai multor facultăți. Amândoi au ajuns în fața oamenilor legii pentru audieri.

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul online, prin rețelele de socializare, precum și în urma unor discuții avute cu studenți brașoveni, în care un bărbat frecventează, fără drept, cursurile ce se țin la diferite discipline și ar avea un comportament necorespunzător prin interacțiunile cu fete, polițiștii din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar – Brașov s-au sesizat din oficiu și fac verificări pentru a stabili starea de fapt și, după caz, luarea măsurilor legale ce se impun. Astfel, în urma investigațiilor efectuate în cauză, au fost identificate două persoane, una dintre acestea precizând, în cadrul audierilor, că a trimis mesaje pe diverse grupuri de Whatsapp cu scopul de a cunoaște persoane de sex feminin. Cea de-a doua persoană identificată, despre care au existat informații că s-ar fi aflat în incinta universității la orele de curs, fără drept, este audiată de polițiști. În cadrul ambelor situații prezentate, se efectuează cercetări”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Acest caz a luat amploare după ce studenții facultăților din cadrul Universității Transilvania au început să distribuie pe grupurile de Facebook și Whatsapp mesaje și fotografii cu indivizii care luau parte la cursuri, deși ei nici măcar nu erau înscriși la vreo facultate. Bărbații chiar ar fi urmărit mai multe fete și le-ar fi trimis mesaje de amenințare.

După ce bărbații suspecți au ajuns în fața polițiștilor, reprezentanții studenților au trimis un email către tinerii care învață la Universitatea Transilvania pentru a-i anunța că indivizii au fost identificați. Iată mesajul:

Publicitate

„Dragi studenți, cei doi indivizi, atât cel tânăr, cât și cel de ieri de la curs, au fost prinși de polițiști. Am fost anunțați acum. Puteți respira ușurați. Spuneți mereu când se mai întâmpla lucruri de tipul ăsta, dar să sperăm că nu o să mai fie cazul”.

Cazul scoate la iveală și o problemă de securitate din cadrul Universității Transilvania. Mulți studenți se întreabă cum a fost posibil ca doi indivizi necunoscuți, care nu sunt înscriși la nicio facultate, să poate intra în sălile de curs fără ca cineva să îi identifice. Amănunte despre acest caz puteți citi AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes