Connect with us
Publicitate

Turism

Stop şi de la capăt şi în turism pentru braşoveni

Publicat

pe

Adrian Bârsan, manager al agenţiei de turism Trend Travel, vă prezintă partea plină a paharului în materie de vacanţe

Ce a fost mai greu a trecut, iar românii au demonstrat încă o dată că se poate… După o pauză de peste două luni în care marea majoritate am respectat măsurile impuse de către autorităti, iată că vine şi răsplata, mult aşteptata vacanţă! Încet dar sigur lucrurile reintră în normal, graniţele se redeschid şi începem să călătorim.

Publicitate

Avem veşti bune pentru cei care au achiziţionat deja vacanţe externe şi au optat pentru reprogramare. Bulgaria, Italia, Spania şi Portugalia sunt pregătite să primească turiştii români încă din primele zile ale lunii iunie, iar zborurile charter către Turcia şi către insulele greceşti vor fi reluate începând cu data de 1 iulie. Destinaţiile de city break mai aşteaptă puţin, dar suntem convinşi că începând cu luna iulie situaţia se va relaxa şi în marile capitale europene.

Şi dacă destinaţiile preferate de români vor fi accesibile în mare parte începând cu 15 iunie, chiar 1 iulie, să nu uităm că putem face turism oricând la noi acasă! Din fericire avem mare, munte şi Delta Dunării, iar acest an ar putea aduce o gură de oxigen turismului românesc. Obiectivele turistice şi muzeele şi-au deschis deja porţile, hotelurile sunt pregătite, iar terasele au fost deja luate cu asalt.

Odată cu relaxarea, sperăm ca şi segmentul de incoming să îşi revină, mai ales că unul dintre proiectele noastre, Transfer Castel Braşov – Bran, se bazează în proporţie de 90% pe turiştii străini cazaţi în zona Braşovului.

Publicitate

Chiar dacă pentru o perioadă lucrurile nu vor mai fi la fel, ştim că vom face faţă provocărilor şi suntem încrezători că totul va fi bine.

Vom reveni cu noutăţi pe măsură ce vom primi informări oficiale din partea autorităţilor din ţările care încă nu şi-au deschis graniţele.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes