Connect with us
Publicitate

Economic

Stomatologii din Braşov aşteaptă cu nerăbdare deschiderea aeroportului: „Sunt pacienți vor avea șansa să revină mult mai ușor”

Publicat

pe

Turismul medical va lua amploare în centrul țării, după deschiderea Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav, sunt de părere medicii dentiști, care au vizitat marți obiectivul, informează Agenția de presă Rador, care citează Radio România Brașov FM.

“Ne-am dorit foarte mult să vizităm aeroportul. Suntem foarte încântați. Ceea ce am văzut ne-a dat un motiv de reală speranță și mândrie și suntem convinși că Brașovul va avea de câștigat, atât mediul economic, dar și noi, ca și breaslă, stomatologii, pentru că se știe că medicii stomatologi români sunt bine cotați în afară și sunt medici foarte buni. De asemenea, să știe că dotările cabinetelor noastre sunt de excepție și avem foarte mulți pacienți plecați care revin la tratamente în România. Ei bine, acești pacienți vor avea șansa să revină mult mai ușor”, a spus președintele Colegiului Medicilor Stomatologi Brașov, dr. Mihaela Albu.

Primele curse anunțate oficial de către administrația județeană vor fi către Londra și Dortmund, zone cu comunități importante de români.

Deschiderea aeroportului de la Brașov este programată pentru 15 iunie.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes