Connect with us
Publicitate

Știrea ta

ȘTIREA TA / Caz revoltător în cartierul nou din zona Tractorul. O persoană în scaun rulant se chinuie să coboare din autobuz pentru că în staţia RAT era parcată o dubă

Publicat

pe

„După efortul Primăriei în colaborare cu Regia Autonomă de Transport Public în comun de a introduce linii în noile cartiere ale Brașovului, atât călătorii cât și angajații RAT Brașov întâmpină mari dificultăți datorită șoferilor indisciplinați care parchează pe unde-i taie capul. Din comoditate sau din pură nepăsare, unii conducători auto parchează fie la intrarea în stațiile operatorului de transport public în comun, fie la ieșirea din stații iar cei mai nepăsători chiar în mijlocul stației. Din acest motiv călătorii sunt nevoiți să facă slalom printre mașini pentru a urca în mijloacele de transport în comun. Un caz lipsit de orice urmă a bunului simț a avut loc ieri 4 Iunie 2021 pe linia 2B.

Șoferul unei dube și-a parcat mașina nestingherit la intrare în stația RAT obstrucționând intrarea autobuzului în stație lucru care a făcut aproape imposibilă coborârea din autobuz a unei persoane cu dizabilități. Șoferul alături de câțiva călători au făcut câteva manevre pentru a ajuta călătorul aflat în scaun cu rotile să coboare din autobuz.

Șoferul în cauză ne-a relatat că sună zilnic la Poliția Locală pentru a reclama astfel de incidente stânjenitoare dar pe lângă lipsa măsurilor, cei de la Poliția Locală nici măcar nu-i mai răspund la telefon.

O situație similară se întâlnește la aproape orice oră a zilei și în stația cu farmaciile din Tractorul dar și în multe alte stații din oraș.

Publicitate

Pe acesta cale facem apel la șoferii brașoveni să-și respecte mai mult semenii nu atât de norocoși care sunt nevoiți să circule cu mijloacele de transport în comun.”

Text și foto primite pe adresa redacției de la Marius Nastasă, cititor Brasov.net. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite filmează, fotografiază și trimite imaginile pe adresa redacției Brasov.net sau printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook iar următorul articol ar putea purta chiar semnătura ta.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes