Connect with us
Publicitate

Știrea ta

ȘTIREA TA / Unul dintre castanii de pe strada brașoveană cu același nume are chipul unui om trist. Oare putem să-l înveselim împreună?

Publicitate

Publicat

pe

Text și foto primite pe adresa redacției de la Marius Nastasa, cititor Brasov.net. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite filmează, fotografiază și trimite imaginile pe adresa redacției Brasov.net sau printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook iar următorul articol ar putea purta chiar semnătura ta.

Publicitate

Marius Nastasa, despre castanul cu chip de om:

„Probabil prea puțini cetățeni ai orașului nostru știu sau au observat că un castan de pe strada cu același nume (Str. Castanilor) are chipul unui bătrân trist.

Castanul trist din orașul vesel se află chiar în stația RAT, cu <<chipul>> orientat către stradă. Acesta pare că s-a format fără să fie observat de oameni, iar acest lucru cred l-a făcut să fie trist. Cu siguranță acesta este un semn divin, iar dacă acest arbore s-ar fi aflat în curtea unui lăcaș de cult, cel mai probabil atât preoții, cât și enoriașii ar fi pus forma arborelui pe seama minunilor Împărătești. Dar faptul că este în Centrul Brașovului se presupune că nu este o minune dumnezeiască, ci pur și simplu o întâmplare. Forma arborelui se poate observa chiar și fără prea multe exerciții de imaginație, fiindcă este destul de expresivă. Probabil <<supărarea>> arborelui survine din durere pentru masacrul neîncetat din pădurile României. Dacă motivul este acesta, nu-i putem cere Castanului să fie vesel. Dar putem să facem ceva în acesta privință: să-i facem o vizită, să ne fotografiem cu el, să-l ajutăm să crească falnic și poate împreună îl vom ajuta să și zâmbească. Cu siguranță și câteva cuvinte de mulțumire pentru oxigenul proaspăt pe care ni-l dăruiește zi de zi îl vor măguli, iar în vara ce se anunță a fi toridă își va sacrifica ramurile în lupta cu soarele arzător în încercarea de a ne oferi câteva clipe de răcoare la umbra sa.”

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes