Connect with us
Publicitate

Fashion

Stilul original – cum să-l găsiți și cum să îl exprimați prin ținute vestimentare? (P)

Publicat

pe

Nu toate persoanele se nasc cu un simț al modei foarte ascuțit, însă stilul  este ceva ce se poate învăța și dezvolta în timp. În plus, stilul personal poate evolua de la o etapă a vieții la alta, în funcție de modul în care se schimbă fiecare persoană. Dacă în perioada adolescenței obișnuiați să purtați imprimeuri îndrăznețe, tricouri cu mesaje grafice și culori vibrante, nu este nimic neobișnuit dacă în prezent ați devenit adepta minimalismului.

Publicitate

Atât timp cât ceea ce purtați vă reprezintă propriile preferințe și vă oferă tot confortul de care aveți nevoie, asta înseamnă că sunteți fidelă propriului stil.

Dacă sunteți în căutarea propriului stil, iată câteva trucuri care vă pot fi de folos:

Investiți în articole vestimentare de bază

Publicitate

Atunci când beneficiați de o garderobă alcătuită doar din piese vestimentare de bază, devine mult mai ușor să vă dezvoltați propriul stil. Articolele de bază includ bluze, tricouri, blugi, pantaloni, fuste și rochii cât mai simple. Toate aceste articole de bază ar trebui să se potrivească siluetei, ca și cum ar fi fost special adaptate pentru tipul personal de corp. Purtând haine care se așează perfect, veți arăta uimitor indiferent de ținuta vestimentară pe care o abordați. Atunci când vă dezvoltați stilul personal și încercați tot felul de outfit-uri noi, aceste articole vestimentare de bază vor constitui un punct de plecare solid. În ceea ce privește încălțămintea, din nou, ar trebui să dețineți pantofi de bază. Accesați https://answear.ro/m/adidas pentru a explora o gamă completă de adidași și piese vestimentare care vă pot ajuta să vă dezvoltați stilul autentic.

Observați ceea ce poartă cei din jur

Dacă doriți să vă dezvoltați stilul personal, va fi foarte util să începeți să observați ceea ce poartă cei din jur, dar și noile colecții expuse în magazine. Asta vă va ajuta să vă consolidați simțul modei. Atunci când priviți ceea ce poartă cei din jur, gândiți-vă dacă vă plac cu adevărat ținutele lor și dacă ați purta vreodată ceea ce poartă persoanele din jur sau noile piese vestimentare expuse în vitrine. Dacă vă imaginați ieșind la o întâlnire cu prietenele purtând noile articole expuse în magazine, atunci țineți cont de ceea ce vedeți. Dar dacă nu vă puteți imagina purtând ceea ce vedeți în magazine sau ceea ce poartă cei din jur, cel mai probabil nu rezonați cu acel stil.

Ignorați tendințele

Când vine vorba de dezvoltarea propriului stil, cel mai important este să ignorați tendințele. Multe persoane asociază adesea moda cu stilul, însă sunt două aspecte complet diferite. Atunci când vă căutați stilul personal și doriți să îl exprimați prin ceea ce purtați, cel mai important este să fiți fidelă propriilor preferințe, nu tendințelor care se schimbă de la un sezon la altul. Dacă vă simțiți grozav atunci când purtați o pereche de Converse și blugi boyfriend, atunci ignorați tendințele care prioritizează eleganța sau rochiile maxi. Deși tendințele în modă pot coincide uneori cu propriile preferințe, rareori respectarea celor mai recente tendințe vă va ajuta să vă creați stilul personal. Stilul original se referă la crearea unor ținute vestimentare de zi cu zi care să vă reflecte personalitatea și care să fie compatibile cu propriile preferințe și cu stilul personal de viață. Prin urmare, stilul personal nu poate fi influențat într-o prea mare măsură de tendințele modei care sunt mereu altele.

Publicitate

Dacă doriți să vă dezvoltați o garderobă care să vă reflecte personalitatea și preferințele, atunci acordați atenție tuturor pieselor vestimentare pe care doriți să le achiziționați. Fiecare articol pe care doriți să îl adăugați în garderobă ar trebui să vă reprezinte și, de asemenea, ar trebui să fie suficient de versatil pentru a putea fi purtat la o varietate de ocazii. Atunci când purtați ceea ce vă place cu adevărat în fiecare zi, asta înseamnă că sunteți fidelă propriului stil.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes