Connect with us
Publicitate

Turism

Stațiunea din judeţul Braşov care strălucește în fiecare an! Se află la cea mai mare altitudine, are cel mai curat aer, iar turiștii se bat pe rezervări

Publicat

pe

Publicitate
Stațiunea din România care se află la cea mai mare altitudine are cel mai curat aer și atrage turiștii precum un magnet.

Stațiunea din România care strălucește în fiecare se află la cea mai mare altitudine și are cel mai curat aer. Turiștii vin aici cât de des pot și se bat pentru rezervări. Iar acest lucru a fost confirmat chiar și de voturile primite, transmite fanatik.ro.

Stațiunea din România care strălucește în fiecare an

România se poate lăuda cu o mulțime de stațiuni, dar și de locuri spectaculoase. Unele dintre ele au renăscut din propria cenușă, fiind modernizate, în timp ce altele nici măcar nu și-au pierdut vreodată strălucirea.

Exemplu este chiar stațiunea din România aflată la cea mai mare altitudine și unde se găsește cel mai curat aer. Este vorba despre Fundata din Brașov. De altfel aceasta a fost votată drept destinația turistică numărul unu în România în 2023.

Publicitate

Ce are atât de special acest loc? Fundata este un sat pitoresc situat la o altitudine de 1360 de metri. Iar cel mai interesat este faptul că un singur sat are într-o parte Munții Bucegi, iar în cealaltă parte Munții Piatra Craiului. Nu e de mirare de ce turiștii se bat pentru rezervări.

Se află la cea mai mare altitudine și are cel mai curat aer

De asemenea, pentru că stațiunea din România se află la cea mai mare altitudine, are și cel mai curat aer din țară. Iar dincolo de asta, priveliștea este și ea una de vis. Asta o știu deja cel mai bine turiștii care au reușit să ajungi aici.

Pădurile sunt unele dese, de molid și brad, iar pajiștile sunt unele mai mereu curate. Panorama către munți poate tăia și ea răsuflarea. Iar când cerul este senin, turiștii se pot bucura de priveliște chiar și mai mult de atât. Și alți munți pot fi observați la mare depărtare.

În același loc, oamenii sunt întâmpinați și de tradiții locale. Astfel, experiența de aici poate fi una cu adevărat reușită. Iubitorii de munte se simt și ei destul de bine, iar la fel și cei pasionați de drumeții.

Dincolo de asta, în Fundata mai există și alte obiective cultural-istorice interesante. Exemplu este chiar Monumentul Eroilor, Monumentul Istoric Biserica Ortodoxă Veche din Fundata și Muzeul etnografic „Nicolae Frunteș”.

Totodată, turiștii mai pot admira și construcțiile din zonă. La Fundata sunt căsuțe vechi, iar peisajul e completat perfect de crestele montane, dar și de nori. Aerul curat și proaspăt este de asemenea un alt motiv pentru care acest loc merită văzut măcar o dată.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes