Connect with us
Publicitate

Turism

Stațiunea din Braşov pe care mulți au uitat-o. Prețuri mici, condiții bune și divertisment pentru toate vârstele pe „litoralul de la munte”

Publicat

pe

Băile Perșani, odată un loc cu o istorie glorioasă și renume în tratarea diverselor afecțiuni, s-au ridicat din cenușa uitării și strălucesc din nou ca un adevărat bijou în inima munților din România. Considerată „litoralul de la munte”, această stațiune, situată în comuna Șinca, județul Brașov, atrage din ce în ce mai mulți vizitatori, devenind una dintre cele mai căutate destinații din țară, transmite playtech.ro.

Renașterea frumuseții: Băile Perșani, stațiunea reînviată din inima munților

În anii ’50, Băile Perșani au fost devastate de un incendiu devastator, care a distrus complet unitatea de tratament. Deși au fost construite în anii ’70 un motel și un camping, lipsa mijloacelor de transport și neglijența autorităților au făcut ca stațiunea să fie uitată și lăsată în paragină după prăbușirea comunismului.

Totuși, în anul 2000, un localnic pasionat, Laurențiu Istrate, a preluat stațiunea și a început un proces amplu de renovare și modernizare. Spațiile de cazare au fost extinse, bazinele și plaja au fost renovate, iar restaurantul a fost adus la standarde moderne.

Cu o poziție geografică avantajoasă, la doar trei ore și jumătate de București și la 45 de kilometri de Brașov, Băile Perșani sunt ușor accesibile pentru turiști din toate colțurile țării. Această apropiere de principalele centre urbane face din stațiune o destinație preferată atât pentru tineri, cât și pentru seniori.

Beneficii terapeutice și prețuri atrăgătoare, pe „litoralul de la munte”

Nămolul sapropelic, recunoscut pentru beneficiile sale terapeutice în tratarea afecțiunilor musculare și articulare, este principalul atu al stațiunii. Acesta a fost testat și atestat de Institutul Neuchatel din Elveția și este recomandat de medici din întreaga țară.

În plus, cu tarife de cazare începând de la 75 de lei pe noapte pentru căsuțe cu două locuri și 150 de lei pe noapte pentru cele cu patru locuri sau pentru camerele din zona restaurantului, Băile Perșani oferă o opțiune de relaxare și refacere accesibilă pentru toți cei care doresc să se bucure de frumusețea și beneficiile naturale ale stațiunii.

Așadar, pentru doar 25 de lei de persoană în timpul săptămânii și 30 de lei în weekend, turiștii pot avea acces la toate facilitățile și tratamentele oferite de stațiunea care și-a recăpătat cu mândrie strălucirea din trecut.

Renașterea frumuseții: Băile Perșani, stațiunea reînviată din inima munților

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes