Connect with us
Publicitate

Turism

Stațiunea de la poalele Bucegilor, din Braşov, de care puțini români știu. Alternativă la aglomerația din predeal, Sinaia, Bușteni sau Azuga

Publicat

pe

Stațiunea localizată în Bucegi, cunoscută de puțini oameni. E o alegere mai bună decât Sinaia, Bușteni, Azuga sau Predeal.

Stațiunea din Bucegi de care puțini români știu. E o alternativă bună la aglomerația din Sinaia, Bușteni, Azuga sau Predeal. Turiștii din București trebuie să parcurgă o distanță de aproximativ 160 de kilometri pentru a ajunge în acest loc spectaculos, transmite fanatik.ro.

Stațiunea localizată în Bucegi, cunoscută de puțini oameni. E o alegere mai bună decât Sinaia, Bușteni, Azuga sau Predeal

Stațiunea localizată în Bucegi, cunoscută de puțini oameni. E o alegere mai bună decât Sinaia, Bușteni, Azuga sau Predeal care sunt extrem de aglomerate fie că este vorba de weekend, fie că este vorba de iarnă sau vară.

Este situată la circa 8 kilometri de Predeal, la o altitudine de 1.000 de metri față de nivelul mării. Se găsește pe coasta Munților Bucegi și se numește Pârâul Rece, fiind extrem de atractivă în sezonul rece datorită faptului că se practică multe sporturi de iarnă.

Publicitate

Cei care adoră skiul găsesc aici o pârtie de slalom foarte bine pusă la punct. De asemenea, sunt numeroase trasee pentru practicarea altor sporturi și drumeții. Oamenii se pot bucura de o oază de liniște, aer curat și păduri verzi.

Drumețiile care se pot face ajung la cabanele din zonă, cum ar fi Trei Brazi, Cabana Secuilor, Diham, Poiana Izvoarelor sau Mălăiești. În stațiunea Pârâul Rece turiștii pot găsi hoteluri, vile, terenuri de sport, club cu sală de spectacole, bibliotecă și discotecă.

Pârâul Rece, o perlă turistică ascunsă din Munții Bucegi

Pârâul Rece reprezintă o perlă turistică ascunsă din Munții Bucegi pentru că beneficiază de un cadru natural pitoresc. Stațiunea este localizată într-o zonă deosebită, cu un potențial turistic extrem de ridicat.

Deși se află în coasta munților, este ușor accesibilă celor care vor să scape de aglomerația din Sinaia, Predeal, Azuga sau Bușteni. E aproape de multe obiective turistice, printre care se află Castelul Bran și Cetatea Râșnov.

În aceeași notă, stațiunea este perfectă pentru cei care vor să trateze nevrozele astenice, stările de debilitate sau surmenajul fizic și intelectual. De asemenea, este ideală pentru a trata rahitismul și afecțiunile endocrine.

În plus, aici se tratează tulburările de creștere la copii. Stațiunea Pârâul Rece atrage doritori pentru peisajele pe care le oferă și pentru oaza de liniște care se găsește la fiecare pas. Poate fi vizitată în orice sezon și indiferent de vreme.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes