Connect with us
Publicitate

Eveniment

Stație GPL, din Braşov, deținută de firma al cărei depozit a explodat la Crevedia, jefuită de două ori într-o noapte. Paznicul dormea beat

Publicat

pe

Un dosar judecat în primă instanță la Judecătoria Brașov și finalizat în septembrie 2022 la Curtea de Apel Brașov arată modul în care un angajat al unei stații GPL deținute de Flagas, ale cărei cisterne au explodat la Crevedia, a fost furat în timp ce dormea beat în ghereta unei stații GPL.

Publicitate

Un angajat al unei spălătorii auto din Brașov a fost condamnat definitiv la doi ani și patru luni de închisoare cu suspendare pentru furt calificat după ce, într-o singură noapte, profitând de faptul că angajatul unei stații GPL deținute de Flagas dormea beat în ghereta de la punctul de lucru, a furat aproximativ 10.500 de lei pe care i-a „spart” la jocuri de noroc, transmite adevarul.ro.

Potrivit rechizitoriului, în seara zilei de 15.10.2021, în jurul orei 23:00 şi în data de 16.10.2021, în jurul orei 01:00, „profitând că zona în care se aflau încasări era neasigurată, iar angajatul societății dormea, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice”, hoțul „a pătruns, de două ori, cu partea superioară a corpului, pe geamul punctului de lucru (…) ocazii cu care a sustras sume de bani din interior, cauzând părţii civile un prejudiciu total de 10.547 lei”.

„Punctul de lucru în cauză este format dintr-o stație (rezervor) GPL şi o gheretă destinată angajaților societăţii. Accesul angajaților în gheretă se făcea pe o uşă, iar clienții erau deserviți printr-un geam. Sub acest geam, în interiorul gheretei, era amplasat un birou pe care erau așezate echipamente IT şi componente ale casei de marcat, în partea dreaptă a biroului existând două sertare”, este descrisă ghereta în care angajatul Flagas dormea fără să simtă că hoțul a acționat de două ori.

Publicitate

În urma plângerii depuse de Doldurea, polițiștii l-au identificat pe hoț, care a declarat că după ce a furat banii „s-a deplasat la o sală de jocuri de noroc şi a pierdut toţi banii sustrași”.

În urma procesului judecat în primă instanță la Judecătoria Brașov și în apel la Curtea de Apel Brașov, hoțul a fost condamnat la doi ani și patru luni de închisoare cu suspendare.

„Trebuie avut în vedere că potrivit declaraţiei inculpatului, acesta a sustras o sumă de bani, după care s-a dus să joace la jocuri de noroc unde a pierdut întreaga sumă de bani, iar ulterior s-a întors în acelaşi loc şi a mai sustras o sumă mai mare pe care a folosit-o să plece din localitate. În aceste condiţii se poate trage concluzia că nu exista o rezoluţie infracţională unică, inculpatul luând decizia de a pătrunde şi a doua oară în gheretă abia după ce a pierdut suma sustrasă iniţial”, se arată în sentința Curții de Apel Brașov, care este definitivă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes