Connect with us
Publicitate

Social

Start pentru o nouă ediție a programului de leadership personal Leaders Explore©, adresat elevilor de liceu din Brașov (P)

Publicat

pe

Programul Leaders Explore© oferă elevilor de liceu șansa să își descopere și să își dezvolte potențialul, să experimenteze lucrul în echipă și abilitățile de leadership și să își identifice drumul în carieră.

Publicitate

Elevii de liceu din Brașov sunt așteptați să se înscrie și să participe la a VI-a ediție a programului Leaders Explore© pentru elevi, o experiență de autocunoaștere și leadership personal adresată tinerilor cu vârste cuprinse între
14 și 18 ani, dornici să își identifice drumul în carieră potrivit cu personalitatea și abilitățile lor.

Organizat de Fundația Leaders și Nhood România, programul se desfășoară în perioada 25 noiembrie 2023 – 25 februarie 2024, în format hibrid, și este gratuit pentru elevii de liceu participanți.

Leaders Explore© pentru elevi cuprinde 9 zile de activități în format fizic și online, dintre care 7 zile de workshop-uri, întâlniri cu lideri și exerciții prin intermediul cărora participanții își dezvoltă competențe precum autocunoaștere, gândire critică, self-leadership, inteligență emoțională, abilități de comunicare, lucru în echipă și spirit de inițiativă.                .

Publicitate

O zi specială în cadrul programului este ziua de inspirație pentru viitor, în care are loc „Biblioteca vie”, un modul în care elevii se întâlnesc cu specialiști din diverse domenii de interes pentru viitorul lor, care prin exemplul lor personal și profesional îi pot inspira sau motiva în alegerile pe care le fac.

Programul include și o componentă practică, de proiecte în comunitate, în cadrul cărora tinerii sunt împărțiți în echipe și, pe parcursul a 5-8 săptămâni, gândesc și implementează un proiect social care poate schimba mediul în care trăiesc, în timp ce experimentează colaborarea și lucrul în echipă.

Înscrierile în program se fac până pe data de 20 noiembrie 2023 prin completarea formularului disponibil pe platforma online www.leaders.ro/elevi.

În total, 30 de elevi de liceu din Brașov din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a sunt așteptați să participe în program.

Din 2017 până în prezent, peste 3400 de elevi de liceu din întreaga țară au absolvit programul Leaders Explore© pentru elevi, în cadrul căruia au fost implementate peste 150  de proiecte în comunitate.

Publicitate

În Brașov, programul se desfășoară pentru al șaselea an consecutiv și este susținut de Nhood România, în calitate de Partener Principal, precum și de Inspectoratul Școlar al Județului Brașov și de Consiliul Elevilor.

Alături de Brașov, alte 7 orașe din țară găzduiesc ediția de anul acesta a programului Leaders Explore© pentru elevi.

Tinerii interesați să afle mai multe detalii despre program sunt invitați să acceseze www.leaders.ro/elevi.

***

Despre Fundația Leaders – www.leaders.ro

Fundația Leaders este organizația care formează și susține oamenii cu valori și principii să devină liderii responsabili de care are nevoie România și care o fac mai puternică la toate nivelurile.

Publicitate

De 23 de ani, Fundația Leaders contribuie la transformarea României prin programe de leadership adaptate realității și nevoilor tinerilor din țara noastră. Peste 37.000 de tineri au fost recrutați și antrenați prin programele LEADERS, care s-au desfășurat atât în mediul offline, cât și online, cu participarea a 625 de lideri din România ca speakeri, 171 de companii partenere din peste 30 de domenii de activitate, cu programe derulate în 75 de comunități urbane și rurale și 60 de proiecte personalizate pentru organizații partenere.

Misiunea Fundației este să declanșeze potențialul tinerilor și să formeze lideri vizionari, responsabili, curajoși și implicați prin programe de leadership practice, adaptate pentru fiecare nivel de dezvoltare.

Social media: LinkedIn, Facebook, Instagram

Despre Nhood România – https://nhood.ro/

Nhood este o companie de servicii de consultanță imobiliară cu o expertiză ce acoperă domenii precum: animarea comunităților, operarea și comercializarea proiectelor de tipul mixed-use, gestionarea activelor și dezvoltarea de proiecte durabile, cu o gamă largă de funcțiuni și servicii (centre comerciale, locuințe, birouri, hoteluri, community hub-uri). Nhood vizează proiecte de regenerare urbană care au un triplu impact pozitiv: social, de mediu și economic – Oameni, Planetă, Profit.

Publicitate

În România, Nhood este mandatată de Ceetrus să gestioneze portofoliul de 20 de centre comerciale Auchan la nivel național, precum și să continue dezvoltarea celui mai amplu proiect de regenerare urbană din România – Cartier Coresi din Brașov, în beneficiul comunităților și al tuturor partenerilor.

Motivația companiei de a investi în educație este strâns legată de viitor și de convingerea că doar prin educație lumea poate deveni mai bună.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes