Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Starea de sănătate a lui Nicolae Botgros se îmbunătăţeşte, anunţă premierul Republicii Moldova

Publicat

pe

Starea de sănătate a dirijorului Orchestrei ”Lăutarii” din Chişinău, maestrul Nicolae Botgros, care a fost diagnosticat cu COVID-19, se îmbunătăţeşte, a declarat, luni, prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu.

Publicitate

Acesta a afirmat, la finalul unei şedinţe de lucru pe care a avut-o cu preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, şi cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, că a fost informat de ministrul Sănătăţii despre faptul că situaţia lui Botgros este „mai bună”.

„Înainte de a intra în această sală, am primit informaţia de la doamna ministru al Sănătăţii despre starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros. Avem veşti îmbucurătoare. Este situaţia mai bună, starea se îmbunătăţeşte şi ne rugăm Domnului să fie tot bine, iar maestrul să revină cât mai rapid posibil să ne bucure cu talentul şi măestria sa divină”, a afirmat Chicu.

Nicolae Botgros, în vârstă de 67 de ani, a fost spitalizat săptămâna trecută la terapie intensivă, după ce a suferit o formă gravă de COVID-19.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes