Connect with us
Publicitate

Sport

SR vrea să aducă la Braşov o echipă de Liga 1

Publicat

pe

Încă de la începutul sezonului, SR Braşov a anunţat că o atenţie deosebită o va avea Cupa României, competiţie în care „stegarii” şi-au propus să aducă sub Tâmpa o formaţie dintr-un eşalon superior.

Publicitate

În turul 4, formaţia prgătită de Liviu Nicolae, Ioan Naghi şi Dan Bona se va duela mâine, de la ora 14.30, pe Stadionul „Tineretului”, cu FK Miercurea Ciuc, grupare din Liga 2. Următoarea provocare pentru „stegari” este calificarea în runda următoare şi un meci cu o echipă din Liga 1.

„Un joc greu pentru noi, mai ales că venim după un meci, cel de sâmbătă de la Tg Secuiesc, în care am depus efort pe un teren dificil. În schimb, cred că suntem pregătiţi pentru a face faţă acestui ritm cu meciuri din trei în trei zile. Sper că vom reuşi o vicorie. Ne dorim să îi facem fericiţi pe fanii noştri. Sunt foarte încrezător. Noi nu avem nimic de pierdut. Suntem în obiectiv şi vom lupta pentru a ne califica în faza următoare”, a declarat antrenorul Liviu Nicolae.

Înaintea partidei, luni dimineaţă, jucătorii şi staff-ul au efectuat o nouă testare obligatorie Covid-19, iar toate rezultatele au fost negative.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes